Osteopaat Uden | AdFontes

Maak kennis met AdFontes, de osteopaat in Uden!  Bij AdFontes richten we ons op de behandeling van allerlei fysieke, maar ook mentale klachten. U kunt hierbij denken aan sportblessures, maar ook aan een pijnlijke nek of rug als gevolg van een ongezonde werkhouding of vermoeidheidsklachten. AdFontes kent een team van specialisten met expertise op diverse gebieden, waardoor we voor ieder probleem een geschikte behandeling kunnen starten. We behandelen dan ook jong en oud. We proberen de oorzaak van uw ongemak te achterhalen en stellen een behandelplan om waarmee we binnen afzienbare tijd uw klachten weten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen en de kans op herhaling te minimaliseren. Benieuwd naar wat de osteopaat in Uden voor u kan beteken? Neem contact op en maak een afspraak.

Voordelen van osteopathie

De osteopaat in Uden behandelt niet uw symptomen, maar gaat actief op zoek naar de oorzaak van de problemen. Hierdoor verminderen we de spanning het lijf en verlichten we eventuele pijn voor een langere periode. Door het aangedane weefsel licht te behandelen, stimuleren we de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen waardoor u zich vaak al snel fitter voelt. Daarmee bevorderen we het herstellende en genezende vermogen van uw eigen lichaam. Bovendien voelen uw spieren en gewrichten een stuk beweeglijker aan.

Zo gaat een behandeling

De osteopaat vraagt in eerste instantie naar wat algemene facetten van uw klachten, zodat hij een compleet plaatje krijgt van de problemen. Vervolgens volgt een lichamelijk onderzoek waarbij we de oorzaak van de klacht proberen te achterhalen. Op basis daarvan stellen we samen met u een behandelplan op. De behandelingen zelf zijn pijnloos.

Meer informatie over osteopaat Uden?

Ervaart u klachten? Of heeft u kinderen of een baby met klachten? Neem contact op met ons op, maak een afspraak en ontdek wat osteopathie in Uden voor u kan betekenen.