AdFontes | Osteopaat in Arnhem

Bent u op zoek naar een goede osteopaat in Arnhem? Maak kennis met AdFontes! Bij AdFontes schetsen we een volledig beeld van uw klacht. We kijken niet alleen naar de symptomen, maar gaan juist actief op zoek naar de oorzaak van de problemen. Door de klacht bij de bron aan te pakken, zijn we namelijk in staat uw ongemak structureel en blijvend te verlichten of te laten verdwijnen. In onze osteopathiepraktijk in Arnhem behandelen we baby’s, kinderen en volwassenen met een breed scala aan problemen. U kunt hierbij denken aan huilbaby’s, obstipatie en reflux, maar ook aan sportblessures, nek- en rugklachten, concentratieproblemen en hoofdpijn. Ons team bestaat uit osteopaten met ieder hun eigen specialisme, waardoor we voor nagenoeg iedere klacht een passende behandeling weten te starten. Neem contact op of maak direct online een afspraak en ontdek wat de osteopaat in Arnhem voor u kan betekenen!.   Afspraak maken osteopaat arnhem

Hoe gaat een behandeling?

De osteopaat in Arnhem start de behandeling met een vraaggesprek waarin we een zo compleet mogelijk beeld proberen te krijgen van uw klacht. Door een algemeen onderzoek uit te voeren ontdekken we mogelijke oorzaken of sluiten eventuele bronnen uit, waarna we starten met een gerichte behandeling. Tijdens deze behandeling werken we met onze handen. Door bepaalde spieren, gewrichten of organen zacht te masseren, proberen we het lichaam te stimuleren zichzelf te herstellen. Daarbij komen geen medicijnen of ingewikkelde oefeningen op fitnessapparaten aan te pas. De behandelingen van de osteopaat in Arnhem zijn pijnloos en veilig en u voelt zich al snel beweeglijker en/of fitter.

Locatie Arnhem Noord

AdFontes beschikt over meerdere praktijken, waarvan er één is gevestigd in Gezondheidscentrum Elisabethshof op slechts enkele minuten lopen van het centraal station in Arnhem. Onze osteopathiepraktijk is eveneens gemakkelijk te bereiken met de auto of fiets. Daarmee geldt AdFontes als toegankelijke osteopaat in Arnhem en omgeving.