AdFontes | Osteopathie Arnhem

Praktijk voor osteopathie AdFontes is gevestigd in Arnhem Noord als onderdeel van Gezondheidscentrum Elisabethshof. Deze locatie is voor velen in en rondom Arnhem ook wel bekend als het oude ziekenhuis Elisabeths Gasthuis.

In onze praktijk in Arnhem zijn de osteopaten Pieter Jans en Ramon van Haalen werkzaam. Wij zijn beiden van oorsprong fysiotherapeut waarna we de 6-jarige opleiding osteopathie hebben gevolgd. Dit geeft ons een uitgebreid pakket aan behandelmogelijkheden waardoor wij een breed gebied van klachten kunnen behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugklachten, nekklachten en hoofdpijnklachten. Eveneens problemen zoals vermoeidheid en spastische darm worden regelmatig in onze praktijk behandeld.

Voor meer informatie over osteopathie zie; osteopathie en onze werkwijze.

Osteopathie AdFontes maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Elisabethshof. Naast osteopathie vindt u binnen gezondheidscentrum Elisabethshof ook fysiotherapie, podotherapie, psychosomatische fysiotherapie, haptotherapie, huidtherapie en sportmassage. Wij zijn ervan overtuigd dat het samenbrengen van deze disciplines gevolgd door een intensieve onderlinge samenwerking de zorg voor u als patiënt aanzienlijk verbetert.

  osteopaat arnhem

Neem contact op of maak direct online een afspraak en ontdek wat de osteopaat in Arnhem voor u kan betekenen! Afspraak maken

Locatie Arnhem Noord

AdFontes beschikt over meerdere praktijken, waarvan er één is gevestigd in Gezondheidscentrum Elisabethshof op slechts enkele minuten lopen van het centraal station in Arnhem. Onze osteopathiepraktijk is eveneens gemakkelijk te bereiken met de auto of fiets. Daarmee geldt AdFontes als toegankelijke osteopaat in Arnhem, Oosterbeek, Velp en omgeving.