Osteopaat Schijndel | AdFontes

Laat uw klachten behandelen door AdFontes, de osteopaat in Schijndel en omstreken! AdFontes beschikt over meerdere specialisten met elk hun eigen expertise. Hierdoor zijn we in staat om snel en adequaat te komen tot de kern van uw klachten en daar een passende behandeling voor op te starten. We behandelen zowel kinderen als volwassenen met zeer uiteenlopende klachten. Van darmkrampjes bij baby’s tot aan chronische vermoeidheidsklachten bij volwassenen en van pijnlijke schouders en nek tot aan concentratieproblemen. Door de problemen bij de bron aan te pakken kunnen we uw klachten verminderen en de kans op herhaling verkleinen.

Waarom osteopathie?

De osteopaat in Schijndel vermindert de spanning in uw lichaam en draagt daarmee bij aan ontspanning van uw spieren en gewrichten. Door het weefsel zacht te masseren, stimuleert hij de doorbloeding waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. U voelt zich daardoor al snel beweeglijker en fitter. Osteopathie is een manuele therapie. Dat houdt in dat de osteopaat met zijn getrainde handen voelt, onderzoekt en behandelt. Daar komen geen moeilijke trainingen, ingewikkelde apparaten en dure medicijnen bij kijken. We stimuleren het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen van de kwaal.

Wat kunt u verwachten van een behandeling?

In veel gevallen kunnen we uw klachten op een pijnloze manier behandelen. Daarbij stellen we u tijdens het eerste consult enkele vragen, waarmee we de achtergrond van uw ongemak in kaart brengen. Vervolgens beginnen we met een lichamelijk onderzoek wat de basis vormt voor het verdere behandelplan. Afhankelijk van de klachten behandelen we iedere week of om de paar weken.

Meer weten?

Ervaart u op dit moment fysieke of psychische klachten? Wilt u meer informatie over osteopathie of een afspraak maken met onze osteopaat in Schijndel? Neem contact met ons op. Onze praktijk is gevestigd bij Mednetwerk B.V. aan de Avantilaan 7 in Schijndel.