Tarieven van een behandeling

Eerste consult50-60 minuten€ 87,50
Vervolgconsult50-60 minuten€ 87,50
Vervolgconsult30-40 minuten€ 60,00
Welk vervolgconsult geïndiceerd is, wordt bepaald door de behandelaar. Op onze locaties is Uden en Schijndel kunt u de rekening direct contant of per pin betalen. Op de overige locaties wordt de rekening per mail verzonden waarna u die kunt overmaken. U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Osteopathie vergoedt door verzekering

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden osteopathie voor kinderen en volwassenen. Deze vergoeding valt onder de noemer complementaire/alternatieve geneeswijze of beweegzorg vanuit de zorgverzekering met aanvullende dekking. Een voordeel hieraan is dat het verplichte eigen risico hierbij niet van toepassing is.

Vergoedingen vanuit de zorgverzekering

Wij zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Dit houdt in dat de meeste zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden, afhankelijk van uw aanvullende pakket. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen

Annuleren afspraak

Het annuleren van uw afspraak dient minimaal 24 uur voor aanvang te gebeuren. Niet nagekomen afspraken kunnen in rekening worden gebracht.