Tarieven locatie Arnhem/Nijmegen

Eerste consult50-60 minuten€ 87,50
Vervolgconsult50-60 minuten€ 87,50
Vervolgconsult30-40 minuten€ 60,00

De intake duurt 50-60 minuten een bevat een intake, onderzoek en korte behandeling. Een vervolgconsult duurt 50-60 minuten. In sommige situaties is een kortere behandeling van 30-40 minuten mogelijk.
De factuur wordt per mail verzonden waarna u die kunt overmaken en indienen bij de zorgverzekeraar.
U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.


Tarieven locatie Uden/Schijndel/Oisterwijk

Eerste consult50-60 minuten€ 87,50
Vervolgconsult40 minuten€ 65

De intake duurt 50-60 minuten een bevat een intake, onderzoek en korte behandeling. Een vervolgconsult duurt 40 minuten.
De factuur dient contant of per pin voldaan te worden. U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar.
U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Osteopathie vergoedt door verzekering

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden osteopathie voor kinderen en volwassenen. Deze vergoeding valt onder de noemer complementaire/alternatieve geneeswijze of beweegzorg vanuit de zorgverzekering met aanvullende dekking. Een voordeel hieraan is dat het verplichte eigen risico hierbij niet van toepassing is.

Vergoedingen vanuit de zorgverzekering

Wij zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Dit houdt in dat de meeste zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden, afhankelijk van uw aanvullende pakket.

Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen

Annuleren afspraak

Het annuleren van uw afspraak dient minimaal 24 uur voor aanvang te gebeuren. Niet nagekomen afspraken kunnen in rekening worden gebracht.